- Locatie

Locatie: de voormalige huishoudschool

- Op loopafstand van Oldenzaal centrum

Cortile wordt gebouwd op loopafstand van Oldenzaal-centrum, op een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis. Het is de plek waar ooit huishoudschool Mater Dei stond. In 1920 gesticht door de zusters Franciscanessen van Heythuysen. Een begrip in Oldenzaal.

Het schoolgebouw werd in 1954 gerealiseerd en is inmiddels gesloopt. Aan de Gasthuisstraat en Pastoriestraat wordt met de bouw van de statige panden van Cortile een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de historie van de locatie. Een plek waar je als toekomstige bewoner mooie nieuwe herinneringen maakt. Of je nu thuis geniet van een kop koffie in jouw tuin, of ’s avonds nog even naar de stad loopt, met dit unieke project haal je het maximale uit jezelf, je woning en uit de binnenstad van Oldenzaal.

ontdek de woningen

CENTRAAL

- Historisch stadscentrum Oldenzaal

Oldenzaal is een levendige stad met een rijke historie die teruggaat tot de Romeinse tijd. De stadsrechten dateren van het jaar 1260 en daarmee is Oldenzaal zelfs de eerste plaats in Twente die stadsrechten kreeg. Deze historie vind je op verschillende plekken terug in de stad in gebouwen als het Oude Raadhuis van Plechelmus, het Palthehuis en het JW Racerhuis.

ontdek de woningen

- Jouw uitvalbasis
dichtbij het centrum

Centraal

- Bijzondere winkels

Het rijke en ondernemende verleden van Oldenzaal vind je terug in het heden. Gezellige terrassen nodigen uit tot lange zomeravonden en mooie ontmoetingen met vrienden en familie. In de historische straatjes vind je bijzondere winkels en eigentijdse horecagelegenheden.

Jonge ondernemers leggen met veel enthousiasme en liefde voor hun vak hun gasten in de watten. Of het nu een heerlijke latte macchiato is, bereid door een kundige barista of een verfijnd driegangenmenu in een van de vele restaurants, als levensgenieter en fijnproever kun je in Oldenzaal je hart ophalen.

ontdek de woningen

CENTRAAL

- Fijne
restaurants

schrijf je hier in
Team Cortile
Reageert meestal binnen een uur
team cortile
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat