- Cortile

Nieuwbouwproject Cortile IN oldenzaal

- Een oase van rust in de binnenstad

Wonen in de luwte van een binnenhof, maar vlakbij het centrum vol bijzondere winkels en gezellige horeca. Cortile combineert ruimte, rust en mooie architectuur met het bruisende leven van de stad. Voor een verse bos bloemen of een glas op het terras, loop je even de deur uit.

Elke woning heeft een ruime stadstuin, die grenst aan de binnenplaats. Hier beschik je over twee eigen parkeerplaatsen. Je kunt je auto dus altijd veilig kwijt. Kinderen kunnen hier rustig spelen.

ontdek de woningen

EIGENTIJDS EN GROEN

- Visie architect en landschapsarchitect

‘De hof van Cortile is het verlengstuk van je woongenot. Aan de achterzijde van de woning ligt je privétuin en een gezamenlijke hof en meer dan genoeg parkeerruimte. De hof wordt volledig aangelegd door Hegeman.

Hier onttrek je je aan de drukte van de stad. Op de overgang tussen je eigen tuin en de hof staat de berging. De hof is ingericht als pleintje met voor elke woning twee privé parkeerplaatsen.

RENZO VEENSTRA, LANDSCHAPSARCHITECT EN STEDENBOUWER-PARTNER RROG

MELD JE INTERESSE

TRUDE DE VROOMEN ARCHTECT-PARTNER INBO

- Visie architect en landschapsarchitect

‘Op een bijzondere plek in Oldenzaal zal Cortile het historische karakter van de binnenstad gaan versterken. Cortile, Italiaans voor ‘binnenplaats’, is een rustpunt in de stad. De woningen hebben een eigen karakter door de toepassing van verschillende tinten metselwerk. De toepassing van deze ambachtelijke details geven de woningen een ingetogen, chique uitstraling. De materialen verouderen mooi, zodat de huizen ook over 100 jaar nog een monumentale sfeer en uitstraling hebben.

Het geheel straalt kwaliteit en klasse uit en versterkt het beeld van een natuurlijk gegroeid stukje binnenstad. De huizen zijn gasloos en energiezuinig. Een nieuw huis, op een historische plek, dat je volledig naar eigen wens kunt inrichten.’

TRUDE DE VROOMEN, ARCHITECT EN PARTNER BIJ INBO ARCHITECTEN HEERENVEEN

MELD JE INTERESSE
Team Cortile
Reageert meestal binnen een uur
team cortile
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat