- Start bouw
fase 2 in
najaar 2023

inschrijven tot 12 juli 12.00

ontdek het aanbod

- Interesse

Heb je belangstelling voor één van de woningen en wil je graag meer informatie? De makelaar neemt graag contact met je op en informeert je over de beschikbaarheid van de verschillende woningen. Je mag natuurlijk ook zelf bellen of mailen wanneer het jou uitkomt.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

STADSHUIZEN

- 7 Stadshuizen voor dynamische stadsbewoners

Dit is een uitgelezen kans. Want nieuwbouw wordt in het centrum van Oldenzaal nauwelijks aangeboden en is energiezuinig conform Label A en dat merk je aan je energierekening! Winkels, terrasjes en restaurants liggen op loopafstand. Je woning ligt aan de rustige binnenplaats van Cortile, met 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein en een zonnige stadstuin. Ze zijn allemaal verschillend: drie of vier woonlagen, verschillende breedtes, op een hoek of er tussenin.

Kijk welke woning het beste bij je past. Download de plattegronden en bekijk de impressies. Heb je vragen? Bel gerust met de makelaar.

ontdek de woningen

centraal wonen

- Luxe & comfort in hartje Oldenzaal

Te koop in Oldenzaal: 7 luxe nieuwbouwwoningen om de hoek van het stadscentrum. Leuke winkels, gezellige cafés, … alles wat het leven heerlijk maakt vind je lekker dichtbij. De eerste fase van Cortile is al gerealiseerd, dus kom gerust een kijkje nemen. Fase 2 bestaat uit 7 stadshuizen. Ze zijn prachtig gelegen rond een besloten binnenplaats. Een zeldzame mogelijkheid om modern te wonen in het historische stadshart. Met mooie, eigentijdse architectuur en natuurlijk gastvrij. Lees hieronder wat kopers aanspreekt aan het project.

schrijf je direct in
kopers aan het woord
Verkocht Fase 1

TOPLOCATIE

- Jouw uitvalbasis
dichtbij het centrum

Cortile bevindt zich op het terrein van de vroegere huishoudschool Mater Dei. Perfect centraal gelegen dus. Daar zit je straks heerlijk in je tuin met een cappuccino of een glas wijn in de avondzon. En voor je boodschappen, een bijzondere winkel of een terrasje loop je even het centrum in. Alle voorzieningen van de stad zijn aangenaam dichtbij. Thuis geniet je van de rust aan de binnenplaats en het comfort van nieuwbouw. Hier haal je het maximale uit jezelf, uit je woning en uit de binnenstad van Oldenzaal.

Bekijk snel je nieuwe omgeving. Of beter nog: kom zelf een kijkje nemen. Fase 1 is al gerealiseerd.

ontdek de locatie

interesse

- Belangstelling

Heb je belangstelling voor één van de woningen en wil je graag meer informatie? De makelaar neemt graag contact met je op en informeert je over de beschikbaarheid van de verschillende woningen. Je mag natuurlijk ook zelf bellen of mailen wanneer het jou uitkomt.

ontdek de woningen
meld je interesse
- De 6 voordelen van nieuwbouw

ONDERHOUDSARM
De eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud.

Comfortabel
Je woning is zeer goed geïsoleerd en voldoet aan de strenge wettelijke eisen van geluidsisolatie.

Energiezuinig
Standaard is je woning zeer energiezuinig.

Duurzaam
Je woning is een stuk duurzamer dan oudere woningen.

Op maat
Van je woning kun je echt jouw huis maken.

Veilig
Je nieuwe woning is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen.

Voor meer informatie over de voordelen van wonen in een nieuwbouwwoning kun je terecht op: www.bewustnieuwbouw.nl

Team Cortile
Reageert meestal binnen een uur
team cortile
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat