- Bouwnummer 11

BOUWNummeR 11 | verkocht
Modern hoekherenhuis van 4 woonlagen

- Spectaculair wonen met een vide

Deze hoekwoning geeft je net als bouwnummer 5 de luxe van vier verdiepingen en een heerlijke L-vormige stadstuin. Uniek: dit is de enige woning van Cortile met een vide.

Begane grond en tuin

Ook hier is de begane grond opgedeeld in twee 'vleugels'. De vide bevindt zich aan de straatzijde. In het voorbeeld hebben we daar de living ingericht. Een vide geeft je een dubbelhoog plafond. Maak dat zichtbaar met spectaculaire lampen. De 'tuinvleugel' is de logische plek voor de leefkeuken. Je stapt er naar buiten om kruiden voor je keuken te plukken.  Direct bij de keuken is de ideale plek voor een terras met eettafel en eventueel een buitenkeuken. In de zomer zul je daar ontbijten in het ochtendlicht.

Een vide geeft je een dubbel zo hoog plafond. Maak dat extra zichtbaar door er spectaculaire lampen op te hangen.

Tweede, derde en vierde woonlaag

De tweede woonlaag is de vide-verdieping. Maak je daar je thuiskantoor, dan blijf je in verbinding met de woonkamer.  Op deze woonlaag bevinden zich verder de luxe badkamer met gescheiden toilet en een gevelbrede slaapkamer met uitzicht op de tuin. De twee andere slaapkamers bevinden zich op de derde woonlaag, met plek voor een tweede badkamer. De masterbedroom is monumentaal. Plaats in het midden bijvoorbeeld een dubbelzijdige kledingkast of kies voor een walk-in wardrobe. De toplaag is een tweede verdieping die zich goed leent voor een thuiskantoor. De plek van de wasmachine en de droger sluit je dan af met schuifdeuren

schrijf je direct in

specs

- Bouwnummer 11

LOCATIE: Gasthuisstraat, Oldenzaal
WOONOPPERVLAK: 203 M2
PERCEEL: 161 M2
WOONLAGEN: 4
AANTAL KAMERS: X
PARKEREN:  2 privé-parkeerplekken
ENERGIE: gasloos en zeer energiezuinig
PRIJS: 745.000

Bekijk sfeerplattegrond
meld je interesse
 Terug naar woningen
Team Cortile
Reageert meestal binnen een uur
team cortile
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat