- Bouwnummer 07-08

BOUWNummeR 07-08
Modern herenhuis van 3 woonlagen

- Architectuur met lef en karakter

Klassieke luxe ontmoet eigenzinnige architectuur. Dit herenhuis heeft een gewaagde schuine wand. Bouwnummer 8 is gespiegeld.

Begane grond en tuin

Bijna alle huizen hebben rechte hoeken. Dat is praktisch en gemakkelijk om te bouwen, maar ook voorspelbaar. Bij dit herenhuis hebben de architecten van Cortile gekozen voor creativiteit. De woning waaiert uit naar de tuinzijde. Je interieur krijgt daardoor vanzelf een verrassend en eigentijds karakter. In de twee voorbeeldplattegronden hebben we de keuken aan de voorzijde geplaatst. Het living-gedeelte wordt daardoor een soort tuinkamer. Je zou het eigenzinnige gevoel kunnen versterken met een glazen scheidingswand. Ook de tuin heeft trouwens een bijzondere, geknikte vorm. Aan de binnenplaatskant zou je een besloten zithoek kunnen maken.

De schuine wand inspireert om te spelen met vormen. Plaats bijvoorbeeld als contrast een ronde of ovale eettafel.

Tweede en derde woonlaag

Op de tweede woonlaag bevinden zich drie slaapkamers, die allemaal groot genoeg zijn voor een tweepersoonsbed. Aan de tuinkant heb je prachtig uitzicht over de binnentuinen van Cortile. In de masterbedroom zou je een gedeelte kunnen inrichten als werkplek, eventueel met scheidingswand. Met hetzelfde gemak maak je er een walk-in closet of loungehoek van. Op deze verdieping vind je ook de luxe badkamer met apart toilet. Op de zolderverdieping zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger. Maar ook hier heb je de ruimte. Met een lekkere bank en een groot scherm richt je hier een gameroom of thuisbioscoop in.

schrijf je direct in

specs

- Bouwnummer 07-08

LOCATIE: Gasthuisstraat, Oldenzaal
WOONOPPERVLAK: 135 M2
PERCEEL: 134 M2 - 148 M2
WOONLAGEN: 3
AANTAL KAMERS: 4
PARKEREN:  2 privé-parkeerplekken
ENERGIE: gasloos en zeer energiezuinig
PRIJS BWNR 7: 645.000
PRIJS BWNR 8: 635.000

Bekijk sfeerplattegrond
meld je interesse
 Terug naar woningen
Team Cortile
Reageert meestal binnen een uur
team cortile
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat